2020. július 13., hétfő
Jenő

Egyéb XVI.kerület

Listázna Vajda Zoltán a Kertvárosban?

Nyilatkozatban fejezte ki megdöbbenését a Fidesz XVI. kerületi szervezete Vajda Zoltán önkormányzati képviselő Facebook-oldalán megjelent bejegyzése kapcsán. A XVI. kerület baloldali összefogásának képviselője posztjában arról írt, hogy listázná a fideszes embereket.

Vajda Zoltán információt gyűjtene a lakosságról?
(MTI Fotó: Bruzák Noémi)

− Mély felháborodással olvastuk Vajda Zoltán önkormányzati képviselő (DK, Momentum, MSZP, Párbeszéd, Jobbik, LMP) közösségi oldalán január 12-én 18.08 órakor közzétett bejegyzését, melyben a fideszeseket akarja listázni − írta közleményében a kertvárosi Fidesz. − A Fidesz-tagokat, a szimpatizánsokat, a szavazókat és mindenki mást, akik nem is politizálnak, csupán a köz szolgálatában dolgoznak, mint ahogy írja: „kik azok, akik pillanatnyi előnyökért, anyagi javakért, a számukra drogként ható hatalomért kiszolgálják ezt a rendszert”.


Hozzáteszik, Vajda nem titkolja azt sem, mindezt azért teszi, hogy az általa remegve várt gyurcsányista hatalomátvétel után lehessen tudni, kitől kell majd elvenni a munkáját, a vagyonát, a lehetőségeit.

Ehhez nem bátorság kell…
(MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Távozzon Vajda a közéletből!

− Az ilyen kezdeményezéseket csírájában kell elfojtani, nem maradhat a közélet szereplője olyan politikus, aki ilyet tesz vagy erre buzdít, ezért a Fidesz XVI. kerületi szervezetének elnöksége lemondásra szólítja fel Vajda Zoltánt. Felszólítja, hogy azonnali hatállyal adja vissza önkormányzati képviselői mandátumát, és távozzon a közéletből!


Volt már ilyen a történelem során

− A XVI. kerületi Fidesz nem akarja, hogy visszajöjjenek azok az idők, amikor a nácik listázták zsidó honfitársainkat, vagy amikor Rákosiék listázták a kulákokat, az antikommunistákat és a klerikális „reakciósokat”.

Mindenkiről tudni akar

Ezek alapján Vajda listázná a hivatali dolgozókat, a tanárokat, a tanítókat, az óvodapedagógusokat, a bölcsődei dolgozókat, a rendőröket, a tűzoltókat, az orvosokat, az ápolókat, a védőnőket, és úgy általánosságban mindenkit, akit ő a jelenlegi kormányzat kiszolgálójának minősít.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek