EUR: 338,00 Ft
CHF: 317,87 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Belföld

Megalázta a keresztényeket Gyurcsány embere

Rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat Niedermüller Péter a VII. kerület Gyurcsány-párti polgármestere. 

– Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük – mondta az ATV-ben Gyurcsány embere, aki szerint mindez „borzalmas”.


Az ellenzéki oldalon senki sem ítélte el a gyűlöletkeltő mondatokat, maga Niedermüller és a DK pedig jó szokásukhoz híven ezt is megpróbálták a Fideszre kenni, illetve letagadni az elhangzottakat. Szerencsére akadtak azért jobb érzésű közszereplők, például Szalóki Ági énekesnő:

„Niedermüller fehérheterokeresztényezése semmivel sem különb az antiszemiták zsidózásánál, a rasszisták cigányozásánál, a homofóbok buzizásánál” – közölte a Facebookon, bejegyzését pedig így írta alá: „Szalóki Ági, fehér, keresztény, hetero rémisztő képződményrész.”

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Hurrá, megmentettek!

  A nap képe: Hurrá, megmentettek!

  Nagyon édes vidrakölyköt mentettek meg egy Forráskút melletti halastónál. Az elárvult csöppséget egy arra sétáló pár találta meg, ezután a Szegedi Vadasparkba került a tíz hetes Artúr, aki láthatóan nagyon gyorsan berendezkedett új otthonába.

 • Sorosék védik a pakisztáni mészárost

  Sorosék védik a pakisztáni mészárost

  Ahmed Z. a pakisztáni hatóságok szerint 2009 és 2017 között sorozatban gyilkolt pénzért, valamint sorozatrabló. 2017-ben fogták el a magyar rendőrök, azóta többször elutasították menekültügyi kérelmét.

 • Teljesen megújulnak a HÉV-vonalak

  Teljesen megújulnak a HÉV-vonalak

  Nyílt európai uniós közbeszerzéssel indul a HÉV-közlekedés teljes megújítása és bővítése, a Budapest Fejlesztési Központ (BFK) kiírta az  5-ös metró első ütemének tervezésére szóló tendert – nyilatkozta Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára.

 • Gyöngyöspata: pénz helyett oktatást!

  Gyöngyöspata: pénz helyett oktatást!

  Képzés formájában kell a kártérítést nyújtani azoknak a Gyöngyöspatán élő roma diákoknak, akiknek a bíróság összesen százmillió forint kártérítést ítélt meg szegregáció miatt – közölte az Emmi parlamenti államtitkára Rétvári Bence az M1-en.