EUR: 354,92 Ft
CHF: 331,09 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Meghalt Whitney Houston tragikus körülmények között elhunyt lányának partnere

Meghalt Nick Gordon, Whitney Houston néhai lányának partnere, akit egy amerikai bíróság annak idején felelősnek talált Bobbi Kristina Brown halálában.

A 30 éves Gordon halálát ügyvédje, Joe S. Habachy jelentette be közleményben. Az atlantai ügyvéd nem közölte a férfi halálának az okát, sem idejét.


Nick Gordon öt évvel az után halt meg, hogy Bobbi Kristina Brownt eszméletlenül találták egy fürdőkádban 2015 januárjában. A nő hat hónapon át volt kómában, és 2015. június 22-én halt meg egy hospice-házban. Az orvosi jelentés szerint halálát gyógyszer-túladagolás és fulladás okozta.

Azt nem tudták megállapítani, hogy a halál a véletlen számlájára írható vagy szándékosság állt az okok mögött. A lány nagyon hasonló körülmények között halt meg, mint édesanyja, Whitney Houston, a világ egyik legsikeresebb popénekese. Őt 2012-ben találták holtan egy szálloda fürdőszobájában, halálának okai között szívbetegséget és kokainfogyasztást említett az orvosi jelentés.

Gordon ellen nem emeltek vádat Bobbi Kristina halála miatt, de a nő családja polgári peres eljárást indított ellene, mondván ő adta a gyógyszereket a nőnek az előtt, hogy arccal lefelé a vízzel teli kádba helyezte.

Egy atlantai bíróság 2016 novemberében felelősnek találta Gordont a nő halálában és 36,25 millió dollár megfizetésére kötelezte.

Whitney Houston egy árvaházból vette magához a 12 éves Nick Gordont, aki éveken át élt a családdal. A férfi kezére tetováltatta Houston arcmását és az énekesnőt anyának szólította. Houston azonban soha nem fogadta örökbe őt, és végrendeletében sem hagyott rá semmit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.