2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Meghan vallomása: Harry már nem bírta a nyomást

Nem kellett sokat várni, egy pletykás barát máris elárulta, mit is gondol Meghan Markle a két hete ledobott hírbombáról. 

Mint ismert Harry herceg és felesége a minap megkezdhették civil életüket, függetlenül a királyi családtól. Meghan már több mint egy hete Kanadában volt Archieval, a herceggel közös kisfiukkal, míg Harry csak a napokban érkezett csaladjához. A DailyMail pedig azt írja, Meghan egy barátja máris kikotyogta, hogy a színésznőből lett sussexi hercegné mit pletykál a sokak áltat már csak Megxitnek nevezett jelenségről. 

Profimedia

– Azt mondta, ez a legjobb dolog, ami Harryvel történhetett, mert a családja teljesen összetörte őt, nem engedte szárnyalni. Meghan pedig már nem tudta tovább nézni, ahogy Harry szenved a helyzettől. Azt is hozzátette, hogy csak az ő szerelme tudta a herceget átsegíteni és kiszakítani ebből a helyzetből – mondta a lapnak Meghan barátja.
Nos, hogy hogy alakul a sussexi hercegi pár sorsa a továbbiakban még nem teljesen tiszta, de a legtöbb szakértő és elemző arra jutott, hogy ők lehetnek a legjobban kereső celebpár a világon. Kiderül, mihez kezdenek vele…

Profimedia


Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.