2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Meglepő vallomás! Ez segített Cininek legyőzni a rákot

Zalatnay Cininél 2001-ben diagnosztizáltak petefészek rákot. Az énekesnőt megműtötték, kemoterápiára járt, a gyógyulásában azonban a Playboyban megjelenő híres fotósorozata is sokat segített. 

Az énekesnő Playboyos akt fotósorozata a magazin legtöbbet eladott példányszáma. Cininek pont akkor jött a felkérés, amikor a gyilkos kórra harcolt. Úgy érzi a fotózás sokat segített neki a gyógyulásban.

“A legtöbb eladott lapszám lett, pedig jó tizennyolc éve történt. Nem lehet gyerekem, rákos lettem, kipakoltak, de örökbe fogadtam Nikit, és jött a Playboy. Meggyógyultam, és azt hiszem, a gyógyulásomban ez sokat segített, hiszen újból nőnek érezhettem magam.” – vallott Zalatnay a Borsnak.


MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.