2020. július 16., csütörtök
Valter

Extra

Megsértődött Hollywood az őszinte Ricky Gervaisre

Pénzéhesek és álszentek – Ricky Gervais brit színész, komikus rendesen kiosztotta a hollywoodi celebeket a Golden Globe díjátadó műsorvezetőjeként. A hírességek közül volt, aki kínosan nevetett, mások pedig teljesen felháborodtak. Elég csak Tom Hanks reakcióját figyelni, akinek az arca azóta mémmé vált. Összegyűjtöttük Gervais legdurvább, legőszintébb poénjait!

Ricky Gervais és felesége, Jane Fallon Fotó: Profimedia

„Ricky Gervais vagyok… Feltehetően utoljára vezetem a műsort, szóval ma semmi sem érdekel. Viccelek. Eddig sem érdekelt!”


„Mindenki nagyon csinos és elegáns, biztosan limuzinotokkal jöttetek. Én is azzal érkeztem, a rendszámot pedig Felicity Huffman vette” – utalt a színésznő vesztegetési botrányára.

„Ma már a színészeknek nem az a dolguk, hogy játszanak, hanem, hogy jól nézzenek ki. Ezért napi kétszer leugranak a kondiba és telenyomják magukat szteroiddal. Van díjunk a legbetépettebb drogosnak is? Nincs? Mindegy, úgyis tudjuk ki kapná…”


„Megnéztem a Volt egyszer egy Hollywoodot. Nagyon hosszú, annyira, hogy Leonardo DiCapriónak a film végén dobnia kellett a barátnőjét, addigra túl idős lett…” – utalt arra, hogy DiCapriónak mindig fiatal barátnői vannak.

Profimedia

Profimedia

 

„Nem vagytok abban a helyzetben, hogy politikai beszédet tartsatok, ne oktassátok ki az embereket. Semmit nem tudtok a való világról, és a többségetek kevesebb időt járt iskolába, mint Greta Thunberg.  Ha nyertek, vegyétek át a díjat, köszönjétek meg az ügynökötöknek, Istennek, és tűnjetek a p*csába.”

„A Madarak a dobozban egy olyan film, ahol az emberek úgy tudnak csak túlélni, hogy eltakarják a szemüket. Ilyen lehetett Harvey Weinsteinnel (bukott filmmogul, szexuális erőszak miatt emeltek ellene vádat – a szerk.) is együtt dolgozni. Nem én, ti csináltátok ezt, ti!”

„Ha az ISIS elindítana egy streaming szolgáltatást, már hívnátok is az ügynökötöket, ugye?”

 

Tom Hanks arca mindent elárult

Tom Hanks nem tudta hova tenni a vaskos poénokat Fotó:Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka a napokban kifejtette: igazságtalannak érzi a zeneiparban dolgozók helyzetét és azt szeretné, hogy engedélyezzék a koncerteket. A kérdés csupán az, hogy jogos a kérés vagy játék a tűzzel? Sok országban, ahol lazítottak a korlátozásokon, újra lecsapott a koronavírus.

 • Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Balázs Andi pontosan tudja milyen nehéz, ha valakit kiközösítenek egy társaságból, csoportból. Kamaszként ő is átélte ezt, osztálytársai kerekded alkata és színésznői ambíciói miatt ugyanis rendszeresen kicsúfolták.

 • Narancsban trendi a nyár

  Narancsban trendi a nyár

  Ha nyár akkor naracssárga! Kétségkívül ez az egyik legvidámabb szín, barna bőrűeknek különösen jól áll. A sztárok is előszeretettel viselik, ugyanis vidám, kedves megjelenést kölcsönöz nekik.

 • A járvány miatt elmarad Cookyék esküvője

  A járvány miatt elmarad Cookyék esküvője

  Négy éve alkot egy párt Cooky és Debóra, akik idén nyárra tervezték az esküvőjüket Dél-Franciaországban. A jegyesek azonban a koronavírus miatt kénytelenek voltak elhalasztani az esküvőt, sőt a rádiós édesanyjához se tudnak kiutazni egyhamar.