EUR: 344,72 Ft
CHF: 318,69 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Extra

Megsértődött Hollywood az őszinte Ricky Gervaisre

Pénzéhesek és álszentek – Ricky Gervais brit színész, komikus rendesen kiosztotta a hollywoodi celebeket a Golden Globe díjátadó műsorvezetőjeként. A hírességek közül volt, aki kínosan nevetett, mások pedig teljesen felháborodtak. Elég csak Tom Hanks reakcióját figyelni, akinek az arca azóta mémmé vált. Összegyűjtöttük Gervais legdurvább, legőszintébb poénjait!

Ricky Gervais és felesége, Jane Fallon Fotó: Profimedia

„Ricky Gervais vagyok… Feltehetően utoljára vezetem a műsort, szóval ma semmi sem érdekel. Viccelek. Eddig sem érdekelt!”


„Mindenki nagyon csinos és elegáns, biztosan limuzinotokkal jöttetek. Én is azzal érkeztem, a rendszámot pedig Felicity Huffman vette” – utalt a színésznő vesztegetési botrányára.

„Ma már a színészeknek nem az a dolguk, hogy játszanak, hanem, hogy jól nézzenek ki. Ezért napi kétszer leugranak a kondiba és telenyomják magukat szteroiddal. Van díjunk a legbetépettebb drogosnak is? Nincs? Mindegy, úgyis tudjuk ki kapná…”


„Megnéztem a Volt egyszer egy Hollywoodot. Nagyon hosszú, annyira, hogy Leonardo DiCapriónak a film végén dobnia kellett a barátnőjét, addigra túl idős lett…” – utalt arra, hogy DiCapriónak mindig fiatal barátnői vannak.

Profimedia

Profimedia

 

„Nem vagytok abban a helyzetben, hogy politikai beszédet tartsatok, ne oktassátok ki az embereket. Semmit nem tudtok a való világról, és a többségetek kevesebb időt járt iskolába, mint Greta Thunberg.  Ha nyertek, vegyétek át a díjat, köszönjétek meg az ügynökötöknek, Istennek, és tűnjetek a p*csába.”

„A Madarak a dobozban egy olyan film, ahol az emberek úgy tudnak csak túlélni, hogy eltakarják a szemüket. Ilyen lehetett Harvey Weinsteinnel (bukott filmmogul, szexuális erőszak miatt emeltek ellene vádat – a szerk.) is együtt dolgozni. Nem én, ti csináltátok ezt, ti!”

„Ha az ISIS elindítana egy streaming szolgáltatást, már hívnátok is az ügynökötöket, ugye?”

 

Tom Hanks arca mindent elárult

Tom Hanks nem tudta hova tenni a vaskos poénokat Fotó:Profimedia

Kapcsolódó Cikkek