2020. február 25., kedd
Mátyás

Egyéb Győr

Megtisztelő Győrben játszani!

Lukács Viktória MTI/EPA/Jamamura Hirosi

A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A magyar bajnokcsapat közleménye szerint a jelenleg a Ferencvárosban játszó jobbszélsővel hároméves szerződést kötöttek.

– Fiatal, tehetséges, ugyanakkor rendkívül tapasztalt játékosról van szó, aki ráadásul a magyar válogatottnak is alapembere – mondta Bartha Csaba klubelnök a játékosról. Hozzátette, örül, hogy a szélső őket választotta, hiszi, hogy nagy értéke lesz a csapatnak.
– Megtisztelő, hogy a világ jelenlegi legerősebb csapatában, Győrben folytathatom nyártól a pályafutásom. A szezon hátralévő részében mindent megteszek a jelenlegi klubom sikeréért, de várom már, hogy a következő szezontól az új kihívásoknak is megfeleljek. Jól ismerem a csapatot, tudom, hogy mindig a legmagasabb célokért küzdenek Győrben, ez számomra is szimpatikus. Szeretném majd én is kivenni a részem a sikerekből a teljesítményemmel – nyilatkozta Lukács Viktória.
A 24 éves kézilabdázó 2011-ben mutatkozott be a magyar bajnokságban, a Ferencváros csapatában. Azóta 232 felnőtt bajnoki- és kupamérkőzésen, valamint 96 nemzetközi találkozón szerepelt, illetve a magyar válogatottnak is alapembere.


Kapcsolódó Cikkek