2020. július 13., hétfő
Jenő

Külföld

Millió dolláros fák alatt hűsöl Chuck Norris

A képen látható rusztikus otthonnak egész listája van híres tulajdonosokból. Egyikük maga Chuck Norris, aki a nyolcvanas években lakott ebben a pazar épületben, amit aztán a Tiffany Canaday-nak adott el a kilencvenes évek elején. A Norris-birodalom halastó körüli fái egymillió dollárt érnek. 

Chuck Norris filmszínész a ’80-as években él ebben az idős kúriák hangulatát idéző házban, Észak-Tustinban. A nagyszerű épületegyüttes magában foglalja az eredetileg is Norris-tó nevű tavat és egy sósvizes medencét is. Csak a fák, amik árnyékot biztosítottak a hajléknak, állítólag több mint egymillió dollárt érnek.


A birtok középpontjában egy négy hálószobás főház áll, amelynek második emeletén található egy lakosztály és két, gyerekeknek szánt hálószoba. A ház további szolgáltatásai között szerepel egy borospince, szabadtéri grill és egy gyógyfürdő.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cápa ölt meg egy tizenéves fiút

    Cápa ölt meg egy tizenéves fiút

    Valószínűleg cápatámadásban halt meg egy tizenéves szörfös Ausztrália keleti partjainál, a közeli strandot lezárták – jelentette be a helyi rendőrség szombaton.

  • Megoldódott az orosz Gyatlov-rejtély!

    Lavina következtében veszítette életétét 1959-ben a Szverdlovszki területen az Igor Gyatlov vezette kilencfős turistacsoport – közölte szombaton sajtótájékoztatóján az Uráli Szövetségi Járás főügyész-helyettese, Andrej Kurjakov, végleges magyarázatot adva a köztudatba Gyatlov-rejtélyként bevonult esetre.