EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Debrecen

Mind a kettőben van egy kis csibészség

Nyíregyháza – Kirády Marcell még csak 16 éves, de a Holnap tali című sorozatban, és az ebből készült musicalben már megismerhette a közönség. Most a Móricz Zsigmond Színházban bemutatott Ezeregyéjszaka című zenés mesedarab főszerepében látható, Aladdin szerepében.

Hogy jött a felkérés a szerepre?


Dráma tagozatos gimnáziumba járok. Az egyik tanárom, Papp Dániel készült rendezni Nyíregyházán az Ezeregyéjszakát, és az egyik szerepre keresett alkalmas diákot. Rám esett a választás. Először tartottam a nagy kalandtól, aztán izgatottan vártam az új kihívást, végül rengeteg élmény ért Nyíregyházán, és sok barátságot is kötöttem.

Nem először állsz színpadon, és az éneklés sem áll távol tőled. Mi okozta számodra a legnagyobb nehézséget?


Nem igazán az, hogy a dalokat tisztán elénekeljem. Sokkal inkább Aladdin személyének megfejtése. Megtalálni, hogy mikor hogyan reagál.

Mi a közös benned és Aladdinban?

Szerintem mind a kettőnkben van egy kis csibészség, makacsság, és amellett tiszta szívű jóindulat.

Hogyan tudod a színházi elfoglaltságodat összeegyeztetni a tanulással?

Szerencsémre a suli nagyon támogatja a színházat, emiatt nem kérik olyan kegyetlenül számon a tananyagot. Inkább nekem megterhelő a sok utazás miatt.

Színpadra termett

A felnőtt életemet legfőképpen a színházban, a művészet közelében képzelem el. Kamerák előtt is vannak terveim. Más nem igazán vonz, tehát mindent meg fogok tenni, hogy sikeres legyek ebben a szakmában, de ehhez még sokat kell tanulnom, tapasztalnom.

Kinek ajánlod a darabot?

A darab elsősorban gyerekek számára készült, számukra feltétlenül nagyon érdekes és mókás, de egy családi kikapcsolódásra is roppant alkalmas program.

Ezeregyéjszaka – Februári előadások

 • II. 6. (csütörtök), 14 óra, Csipet csapat bérlet
 • II. 7. (péntek), 10 óra, Dumbó bérlet, 14 óra, Csizmás Kandúr bérlet
 • II. 25 (kedd), 10 óra, Gombóc Artúr bérlet, 14 óra, Apáczai bérlet
 • II. 26 (szerda), 10 óra, Hébehó bérlet, 14 óra, Váci bérlet

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezerrel pörög a nyár

  Ezerrel pörög a nyár

  A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

 • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

  Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

  Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.