2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb XX.kerület XXI.kerület XXII.kerület XXIII.kerület

Mobilon is ESTV-zhetünk!

Csak egy érintés a mobil applikáció (Fotó: Fodor Erika)

Az Erzsébet-Soroksár Televízió (ESTV) hetente frissülő soroksári adásában a kerület híreit, eseményeit mutatja be közszolgálati, közéleti, politikai műsorok és tematikus magazinok formájában, együttműködésben a kerületi önkormányzattal. A Soroksári közélet című magazinműsor jelnyelvi tolmácsolással készül. Az adásokat Budapesten és Pest megyében a Digi 130-as csatornáján és a Telekom 230-as digitális kábelcsatornáján láthatják. Az ESTV Soroksár adása minden csütörtökön 17 órakor, az ESTV Pesterzsébet adása csütörtökönként 16 órakor frissül. Az ESTV Soroksár és az ESTV Pesterzsébet adása már mobiltelefonon is elérhető. Az applikáció ingyenesen letölthető a Google-áruházból vagy iOS-eszközökön az Apple-ból.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.