2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

Nem semmi! Billie Eilish énekli az új James Bond-film címadó dalát

Billie Eilish amerikai alternatív popénekes fogja előadni a Nincs idő meghalni című új James Bond-film címadó dalát – jelentették be a film producerei és az énekes a 007 honlapon.

A 18 éves Eilish a legfiatalabb énekes, aki a James Bond-filmek történetében címadó dalt ad elő. A dalt Billie írta testvérével Finneas O’Connell-lel, akivel tavaly adta ki When We All Fall Asleep, Where Do We Go? című első albumát, amelyet két Grammy-díjra jelöltek. Az énekesnő négy másik kategóriában is kapott Grammy-jelölést. “Őrülten jó dolog egy ilyennek a részese lenni” –  jelentette ki az ifjú popsztár.

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.