2020. július 08., szerda
Ellák

Sport

Nem tudnak teniszezni a füst miatt

Az országban pusztító bozóttüzek okozta rossz levegő miatt egy játékos feladta mérkőzését az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjében.

A szlovén Dalila Jakupovic egy köhögési roham után letérdelt a pályán, majd  jelezte, hogy nem tudja folytatni a meccset. – Ilyet még nem tapasztaltam, attól féltem, hogy elájulok. A földön könnyebben kaptam levegőt – mondta a világranglista 180. helyezettje.


A szintén Melbourne-ben zajló Kooyong Classic nevezetű bemutatótornán ugyancsak a szmog miatt szakadt félbe Marija Sarapova és a német Laura Siegemund találkozója. Közben az ausztráliai Bendigóban zajló, 54 ezer dollár (16,2 millió forint) összdíjazású kemény pályás challenger-tornán Fucsovics Márton sérülés miatt volt kénytelen feladni az olasz Andrea Vavassori elleni meccsét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szoboszlainak ideális lenne a Napoli

    Szoboszlainak ideális lenne a Napoli

    Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a napokban az osztrák bajnokság legjobb játékosának választott Szoboszlai Dominik valamelyik nagy olasz klubbal járna a legjobban.

  • Visszatér a régi idők focija Budafokra?

    Visszatér a régi idők focija Budafokra?

    Vajon újra kitör a fociláz Budafokon? Most, hogy 74 év után visszatért az élvonalba a csapat, amelyben olyan nagyságok szerepeltek, mint Zakariás József, az Aranycsapat balfedezete vagy Esterházy Márton, a Honvéd egykori válogatott futballistája.