2020. július 10., péntek
Amália

Sport

Nem tudni mi lesz Gareth Bale sorsa

Ellentmondásos hírek jelentek meg az elmúlt napok a spanyol labdarúgó elsőosztályban szereplő Real Madrid klasszis támadójának, Gareth Balenek a jövőjét illetően. A walesi válogatott futballista ügynöke szerint Bale sehova sem megy, azonban más források szerint Amerikában köthet ki a szélső.

Nem titok, hogy Gareth Bale viszonya megromlott a Real Madriddal az elmúlt évben. A walesi támadó hiába rúgott fontos gólokat a csapat színeiben, mégis túladna rajta a klub. A helyzet annyira elmérgesedett, hogy Bale korábban már nyíltan pózolt olyan zászlóval amire az volt írva, hogy a golf fontosabb a Realnál. A 30 éves szélsőtől már tavaly nyáron meg akart szabadulni a madridi csapat, akkor állítólag egy kínai csapat érdeklődött intenzíven a futballista után.


Jonathan Barnet, a walesi ügynöke az ESPN amerikai sportcsatornának azt mondta, hogy ügyfelének 2022 júniusáig van érvényes szerződése a Királyi Gárdával és nem kíván távozni.

„Bale nem megy sehova, sem januárban, sem anyáron” – szögezte le Barnet.

Az ügynök szavait azonban cáfolják azok a hírek, melyek szerint sokan megvásárolnák Balet, főleg az észak-amerikai bajnokság (MLS) csapatai versenyeznek a kegyeiért. Köztük az Inter Miami CF is, amelynek David Beckham a résztulajdonosa. Az ElDesmarque szerint a feleknek csak az átigazolás díjában és néhány kisebb feltételben kell megállapodjanak az üzlet létrejöttéért.

Kapcsolódó Cikkek