EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Belföld

Ő a kispesti autófeltörő – Fotó!

Besurranás is szerepel a bűnlastromában a gyanú szerint a 44 éves budapesti férfinak, akialig valamivel több, mint egy hét alatt 11 autót tört fel Kispesten.

Mint arról beszámoltunk, jó ideje próbálta már elkapni a rendőrség is azt az autófeltörőt, aki a kispestiek életét keserítette meg.


A Bp-i Autósok Közösségének oldalán osztottak meg egy videót, amin a tolvaj üldözése látható. A főként taxikat feltörő férfit végül üldözni kezdték a taxisok és sikerült elkapni.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. október 7-én Budapest XIX. kerületében besurrant egy háromlakásos ingatlanba, illetve a hozzá tartozó garázsba, és onnan 145 ezer forint értékben pénzt és szerszámgépeket lopott – írják a Police.hu oldalán.

Kispesten és Pesterzsébeten 2019. december 29. és 2020. január 7. között ismeretlen elkövető 11 autót tört fel, amelyekből több mint 160 ezer forint értékben lopott órát, pénzt, illetve hátizsákot a benne lévő ruhaneműkkel együtt. A feltört járművek között hat taxi is volt, amelyekből nem vitt el semmit az elkövető, de azzal, hogy betörte az ablakokat közel 200 ezer forint értékű kárt okozott a sértetteknek.

A kispesti rendőröket 2020. január 8-án hajnalban egy szemtanú értesítette, hogy az Áchim András utcában gépkocsifeltörés van folyamatban, de megzavarták az elkövetőt, aki egy közeli családi ház kertjébe menekült. A kiérkező rendőrök egy sövény alatt találtak rá a férfire, aki megpróbált elszaladni, de egy házzal arrébb elfogták.

Kapcsolódó Cikkek