EUR: 353,13 Ft
CHF: 332,57 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Belföld

Orbán Viktor: Vessetek a mókusok elé – Élő!

Mint arról korábban beszámoltunk, csütörtökön 11:00 órakor tartja évindító sajtótájékoztatóját a Karmelita kolostorban Orbán Viktor miniszterelnök, ahol – csakúgy mint tavaly – minden aktuális politikai témában az újságírók rendelkezésére áll a kormányfő.

Orbán Viktor már tegnap is beharangozta az eseményt közösségi oldalán, most újabb posztban jelezte a Facebookon, hogy készen áll az újságírók kérdéseire:

“Vessetek a mókusok elé. Ma 11 órakor. Kérdezz, felelek LIVE! Kövesd itt, a Facebookon!” – írta a miniszterelnök bejegyzéséhez.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem várhat a Lánchíd felújítása

    Nem várhat a Lánchíd felújítása

    Érthetetlen a Lánchíd ügyében történő szerencsétlenkedés – jelentette ki a kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki szerint minél előbb fel kellene újítani Budapest jelképét, ami a főváros feladata.

  • A Fidesz-KDNP feltételekkel támogatja az uniós hitelfelvételt

    A Fidesz-KDNP feltételekkel támogatja az uniós hitelfelvételt

    A Fidesz-KDNP feltételekkel ugyan, de támogatja az Európai Unió azon tervét, hogy hitelt vegyen fel a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésére – jelentette ki a KDNP országgyűlési frakciójának vezetője csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.