EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

Óriási boldogság! Egy párt alkot Békefi Viki és Feng Ya Ou

A Sztárban Sztár leszek döntősei a műsor során kerültek közel egymáshoz. Szerelmüket azonban eddig titkolták. 

Békefi Viki és Feng Ya Ou a TV2 Mokka műsorában jelentették be: egymásba szerettek. “Mi a műsor alatt baráti kapcsolatba kerültünk, és ez segített minket abban, hogy egymásra tudjunk találni. (…) Én tettem meg az első lépést. Ráírtam, és nagyon pozitív visszajelzést kaptam. Elmentünk a Tasnádi Bencéék koncertjére, ahol táncoltunk is, és ott volt az a szikra, amitől az egész belobbant. Egyértelművé vált, hogy ez nem futólagos” – mesélte Ya Ou. Bár még a szerelemesek nem költöztek össze, rengeteg időt töltenek együtt.

fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.