2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Osvárt Andrea elárulta, hogyan hódította meg titokzatos szerelme

Osvárt Andrea régóta keresi az igazit, aki lehet, hogy épp új párja, András személyében toppant be az életébe. A szerelmesek már több mint fél éve vannak együtt, a színésznő most elárulta, mivel tudta őt András levenni a lábáról.

Osvárt Andrea először a Sziget Fesztiválon jelent meg új párjával. Akkor azonban még csak igen keveset tudhattunk meg róla. – Annyit mondhatok, hogy Andrásnak hívják és üzletember. Ennél többet azonban még nem, kettesben szeretnénk megélni egyelőre a kapcsolatunkat – mondta korábban. A Best magazint most még nagyobb betekintést engedett a magánéletébe, elárulta, miként hódította meg őt szerelme.


– Amikor megismerkedtünk, az tetszett meg először, hogy András régimódi stílusban udvarolt. Nem úgy, ahogy a mostani, felgyorsult világban szokás. Először teljesen ismeretlenül száz vörös rózsát küldött, ami – bevallom – imponált – mesélte a színésznő a Bestnek.

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.