EUR: 352,91 Ft
CHF: 331,85 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Debrecen

Ötcsillagos szálloda épül Szolnokon

Szolnok – Különleges szállodával gazdagodik Szolnok városa. Egy 120 szobás, ötcsillagos létesítmény épül a vízisport-telep mellé – tájékoztatta a beruházásról a környéken élőket Szalay Ferenc polgármester és Ligeti József, a terület önkormányzati képviselője.

A modern szálloda wellnessrészleggel is rendelkezik majd, és sportrendezvényeket is ki fog tudni szolgálni. A polgármester tájékoztatása szerint a beruházás tervei hamarosan elkészülnek, júliusban pedig elkezdődhet az építkezés. A fejlesztés a Tiszaligetben épülő fürdővel és a RepTárral együtt felhelyezi Szolnokot a turisztikai térképre – fogalmazott Szalay Ferenc a közösségi oldalán.

A hotel látványterve

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.