EUR: 353,56 Ft
CHF: 327,44 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Extra

Palácsik Lilla: Remélem, Timi egyszer újra boldog lesz

Andy Vajna szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt hunyt el, elvesztése az egész családot megviselte. Özvegye, Vajna Tímea teljesen összeroppant, húga, Palácsik Lilla segíti amiben tudja. A fiatal fotós bízik benne, hogy testvére egy szép napon újra boldog lesz és talál valakit, aki hasonlóképp szereti majd, mint a néhai filmproducer.

Andy elvesztése az egész családnak nehéz volt, nem voltunk rá felkészülve – kezdte a Lokálnak Palácsik Lilla. – Én és a férjem is nagyon közeli kapcsolatot ápoltunk vele, hetente jártunk át hozzá, úgy tekintett ránk, mint a saját gyerekeire. Mégsem kényeztetett el minket, sőt olykor kimondottan szigorú volt velünk. Mindig azt mondta, hogy ne várjuk a csodát, a sikerért keményen meg kell dolgoznunk – idézte fel a fotósként dolgozó Lilla, akinek mindig is Andy volt a legnagyobb kritikusa.


Fotó: Cser Dániel)

– Közgazdásznak tanultam, de valójában sokkal inkább a fotózás érdekelt. Andynek ez nagyon tetszett, biztatott, hogy valósítsam meg az álmom, a legjobbat akarta nekem. A munkáimat gyakran megmutattam neki, kíméletlenül őszinte volt velem, hallgattam rá, hisz neki bőven volt tapasztalata ezen a területen – árulta el Vajna Tímea húga, aki bízik benne, hogy a nővére feláll a padlóról, és idővel újra megtalálja a szerelmet.

– A testvérem nagyon maga alatt van, egész egyszerűen nem önmaga. Remélem, hogy egyszer újra boldog lesz, és talál egy férfit, aki hasonlóan szereti majd őt, mint Andy. Ő ugyanis mindennél jobban szerette a nővérem, tűzbe ment volna érte. A férjem, Visváder Tamás mindig azt mondja, hogy hetvenévesen is olyan szerelmesen akar rám nézni, mint ahogy Andy nézett Timire – mondta a 25 éves Lilla.


Fotó: Cser Dániel

(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka a napokban kifejtette: igazságtalannak érzi a zeneiparban dolgozók helyzetét és azt szeretné, hogy engedélyezzék a koncerteket. A kérdés csupán az, hogy jogos a kérés vagy játék a tűzzel? Sok országban, ahol lazítottak a korlátozásokon, újra lecsapott a koronavírus.

 • Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Balázs Andi pontosan tudja milyen nehéz, ha valakit kiközösítenek egy társaságból, csoportból. Kamaszként ő is átélte ezt, osztálytársai kerekded alkata és színésznői ambíciói miatt ugyanis rendszeresen kicsúfolták.

 • Narancsban trendi a nyár

  Narancsban trendi a nyár

  Ha nyár akkor naracssárga! Kétségkívül ez az egyik legvidámabb szín, barna bőrűeknek különösen jól áll. A sztárok is előszeretettel viselik, ugyanis vidám, kedves megjelenést kölcsönöz nekik.

 • A járvány miatt elmarad Cookyék esküvője

  A járvány miatt elmarad Cookyék esküvője

  Négy éve alkot egy párt Cooky és Debóra, akik idén nyárra tervezték az esküvőjüket Dél-Franciaországban. A jegyesek azonban a koronavírus miatt kénytelenek voltak elhalasztani az esküvőt, sőt a rádiós édesanyjához se tudnak kiutazni egyhamar.