2020. február 25., kedd
Mátyás

Egyéb Miskolc

Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

Ózd – A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávid, a Jobbik ózdi polgármestere „privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

A Hír TV szerint Janiczak és menyasszonya fürdőzése miatt hazaküldték a vendégeket a Thermárium és Tanuszodából. Ózd jobbikos polgármestere és kísérője műszaki bejárásnak álcázott privát fürdőzést tartott a város uszodájában, a vendégeknek emiatt korábban el kellett hagyniuk a létesítményt. Az esetről videófelvétel is készült, amelyen az látható, hogy a polgármester és társa kettesben szaunázik és jakuzzizik. Az uszoda vezetése állítja: a politikus korábban kibérelte a komplexumot húszezer forintért.


Videófelvétel készült a randevúról

Zsigmond Barna Pál budapesti sajtótájékoztatóján felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid „privát fürdőzésre és randevúzásra” használja a város uszodáját.

– Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget – mondta Zsigmond Barna Pál.


Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért csinálta ezt, hogy ne kelljen a többi ott lévő emberrel, ózdi lakossal beszélgetnie – tette hozzá a kormánypárti képviselő, aki azt kérdezte: „polgármester úrnak talán megalázó a nép közé vegyülni”?

„Ha Bástya elvtárs élne…”

Népközeli politika a gyakorlatban: Ózd jobbikos polgármestere privát használatra kivette a városi uszodát, a fürdőzőknek hamarabb kellett távozniuk. Ha Bástya elvtárs élne, a Jobbik tagja lenne – fogalmazott az esetről Facebook-oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

 

Ingyen bowlingozgat is?

Az országgyűlési képviselő arra is választ vár, hogy Janiczak Dávid mennyi városi szolgáltatást használ még privát célokra. Úgy hallani ugyanis – jegyezte meg Zsigmond Barna Pál – , hogy „nemcsak fürdőzget, hanem ingyen bowlingozgat is a Jobbik vezetésével az önkormányzati bowlingpályán”.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.