2020. július 04., szombat
Ulrik

Sport

Ronaldinhóék a Hősök terén és a Várban is teqballoztak

Eddig ismeretlen képek kerültek nyilvánosságra Ronaldinho és Puyol, a két focilegenda tavalyi budapesti látogatásával kapcsolatban. A két futball legenda az új sportág, a magyar fejlesztésű Teqball nagyköveteként népszerűsítették a főváros legszebb helyein a mobil Teq Lite asztalt.

Ronaldinhóék a 2019-es budapesti teqball vb-n is megcsillogtatták tudásukat az asztal mellett. A katalán klub korábbi sztárjai mutatták be az új, mobil Teq Lite asztalt, amelynek gyakorlati bemutatója Budapest utcáin folytatódott. Ronaldinho, Carles Puyol olyan korábbi világsztárok társaságában teqballozott, mint Nuno Gomez, Simeo Sabrosa vagy éppen William Gallas. A futballcsillagok a Hősök Terétől, az Erzsébet téren át a Budai Várnegyedik parádéztak a szurkolók legnagyobb örömére. Ráadásul a bemutatót nem verték nagy dobra a szervezők, így az alkalmi közönség szájtátva figyelte a Puyolékat.


Bármerre járt a sztárok vidám csapata, pillanatok alatt szépszámú közönség gyűlt köréjük. A nézőket azonban nemcsak a parádés labdamenetek és a játékosok személye lepte meg, de az a gyorsaság is, amellyel a találkozók lejátszásához szükséges sportszert felállították. Az innovatív Teq asztalok harmadik tagja ezzel a gyakorlatban is jelesre vizsgázott, hiszen titka éppen a mobil szerkezetben, a stabilitást adó biztonsági zárban, valamint a négy nagy (250 milliméter átmérőjű) kerékben rejlik.

A sporteszköz gyártói szerint azn újfajta asztal tovább gyorsíthatja, az egyébként is villámtempóban terjedő Teq sportok világszintű térhódítását. Elnyűhetetlenségének és mobilitásának köszönhetően egyre szélesebb rétegek számára válik elérhetővé, miközben a játék izgalmasságából és sokszínűségéből semmit sem veszített.

Kapcsolódó Cikkek