EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Külföld

Sajtból van a hotel

Sajt tematikájú lakosztályt nyitnak egy londoni szállodában. A szállodában sajt formájú bútorokkal, sajt mintás ágyneművel, sajtszagú szappannal és az étlapon extrém nagy sajtválasztékkal várják a látogatókat. 

 A Camdenben található sajtos lakosztály január 29-től kezdi meg fogadni a vendégeket, és mivel a szállás önellátó, rengeteg sajt témájú szakácskönyv áll a vendégek rendelkezésére. Ha nem szeretnek főzni, a vendégek felhívhatják a sajtszállító szobaszervizt, hogy a harapnivalókat közvetlenül az ajtójuk elé hozzák, miközben egy speciálisan összeállított, sajt tematikájú zenei lejátszási listát hallgatnak.


A szobákat klasszikus sajtos témájú társasjátékokkal látják el, az idő élvezetes eltöltésének céljából. A lakosztályt, amely egy apartman komplexumban lesz, a Café Rouge üzemelteti, és azzal a céllal nyitották, hogy megünnepeljék a tavalyelőtt bevezetett sajtmenüjüket, valamint még több ember figyelmét hívják föl a népszerű ételféleségre.

A vendégek maximum egy éjszakát tartózkodhatnak a lakosztályban, mely ingyenes, de a szállóvendégektől adományokat elfogadnak, amit jótékony célokra fordítanak. Jacqueline Fletcher, a Café Rouge marketing vezetője elmondta: „Mindig szeretnénk ügyfeleink étvágyát csillapítani, és egyre növekszik a sajt alapú ételek iránti kereslet. 2018. évi bevezetése óta több mint 20 000 sajttálat szolgáltak föl a délutáni teához kávézónkban.”

Kapcsolódó Cikkek