2020. július 10., péntek
Amália

Sport

Szívbemarkoló felvétel az öltözőből! Ezt mondta a magyar kézisek edzője – Videó!

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott szenzációs mérkőzésen 24-18-ra legyőzte Izlandot az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, így csoportelsőként jutottak tovább.

A hatalmas győzelem után Chema Rodríguez, a magyar csapat másodedzője megható motiváló beszédet mondott az öltözőbe. A felvétel a Facebookra is felkerült, amelyet lehetetlen nem imádni:


Chema Rodriguez is proud of his boys

Get inside Team Hungary's locker room after their stunning qualification for the Men's EHF EURO 2020 main round with coach Rodriguez Chema. 🇭🇺🥳

Közzétette: EHF EURO – 2020. január 16., csütörtök

Haza akartam menni a családomhoz, most meg maradhatok veletek még egy hétig… Nem igazán tudok mit mondani. Ez elképesztő volt! Erre a pillanatra egész életetekben emlékezni fogtok! Én már mondhatok ilyen, mert öreg vagyok, és régóta kézilabdázom: ilyen, mint a mai, nagyon ritkán történik! Amit ti itt létrehoztatok, olyat nagyon nehéz találni, és pont emiatt nyertetek ma. Mindig emlékezzetek erre a napra! Köszönöm. Köszönöm, hogy itt lehetek veletek. Ezt a teljes stáb nevében mondhatom”– mondta a játékosoknak Chema Rodríguez az öltözőben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek