EUR: 344,19 Ft
CHF: 320,23 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Extra

Szívszorító ígéretet tett édesapjának Gesztesi Márkó

Gesztesi Márkó először szólalt meg édesapja január 4-ei tragikus halála óta. Gesztesi Károly 19 éves fia azóta édesapja ruháit hordja, és minden erejével azon van, hogy betartsa a színésznek tett ígéreteit. 

Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

Gesztesi Márkó a TV2 Tények Plusz műsorában mesélt arról milyen ígéreteket tett imádott édesapjának. – Mindig azt mondta, hogy soha ne váljunk el haragban, ne feküdjünk le úgy, mert nem tudhatjuk mi fog történni. (…) Sok ígéretet tettünk egymásnak, nagyon mély beszélgetéseink voltak – kezdte Márkó, aki most igyekszik összetartani a családot. Négy testvérével, Mátéval, Dáviddal, Pankával és Áronnal egymás támaszai ebben a nehéz időszakban.


– Nagy teher került rám. Szerencsére mindenki nagyon jól áll a dolgokhoz. Mi öten testvérek nagyon egyben maradtunk. Sokat találkozunk, programozunk. Mindenki segít mindenkinek – folytatta a 19 éves fiú.

Márkó a tragédia óta Gesztesi ruháit, óráját, gyűrűjét hordja, és parfümjével fújja magát. Igyekszik jó eredménnyel elvégezni a középiskolát, hogy édesapja büszke lehessen rá. Azután pedig szeretne a színész nyomdokaiba lépni. – A suli az elsődleges, azt mindenképpen befejezem. Aztán elgondolkodni, hogy hogyan tovább. Ő nagyon akarta nekem a színészetet, de a zenélés sem áll távol tőlem. Otthon is zenéltünk ketten együtt – tette hozzá Márkó, akit most Gesztesi jó barátja, Galambos Lajcsi vett a szárnyai alá.

fotó: Tv2

Kapcsolódó Cikkek