EUR: 336,21 Ft
CHF: 313,17 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Szomorú vallomás! L.L Junior elhalasztotta az esküvőjét

Az énekes kisfia halála miatt még képtelen ünnepelni. 

A zenész tavaly januárban teljes titokban a dominikai tengerparton vette el szerelmét, Kingát. Azt tervezték, hogy kicsivel később itthon is csapnak egy nagy lagzit, de 2019 nyarán L.L. Junior kisfia autóbalesetben elhunyt, így a mulatság érthető okokból még várat magára.

„Ennek most még nincs itt az ideje. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, de egy ilyen nagy ünnepség még korai lenne. Bár úgy terveztük, hogy 2020-ra már a család is láthassa, ahogy örök hűséget fogadunk egymásnak, ezzel még várunk. Majd ha letelik a gyász időszaka, de azt sem lehet, és nem is kell siettetni. Majd mindent a maga idejében” – mondta az énekes a Blikknek.

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.