EUR: 352,96 Ft
CHF: 332,46 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Sport

Szujó Zoltán elnézést kért azoktól, akiket megbántott

Szujó Zoltán elnézést kért azoktól, akiket megbántott.

A közmédiától, illetve az M4 Sporttól tavaly májusban távozott kommentátor az F1-es Spanyol Nagydíjról a helyszínről közvetített volna Wéber Gáborral, ám egy hanghiba miatt haza kellett jönniük. Később pedig már nem ő közvetített. Szujó szerdán az M4 Sporthíradó műsorában elmondta: az innovációért és technológiáért felelős miniszter, Palkovics László felkérésére annak a csapatnak lett a tagja, amely megalkotja a magyarországi autó- és motorsport fejlesztési stratégiáját, és ahhoz, hogy ez megvalósuljon, valamint jó irányba menjen, összefogásra van szükség.


Közölte: nagyon sok szereplője van ennek a területnek, a létesítmények képviselőitől kezdve a versenyzőkön át a szövetségekig. Ezért arra a következtetésre jutott, hogy nem lenne hiteles, ha összefogásra szólítana fel vagy arra kérné a szereplőket, miközben az ő szakmai életében is vannak elvarratlan szálak.

„Volt időszak, amikor nem voltam alkalmas egy ilyen párbeszédre, úgyhogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogyha bárkit megbántottam itt az M4 Sportnál, a közmédiánál, amelyet ugye Székely Dávid csatornaigazgató vezet, akkor azért most elnézést kérek ennek a jegyében” – nyilatkozta.

Kiemelte, hogy az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autó- és motorsport világának híreit az érdeklődők elé tárja.

Kapcsolódó Cikkek