2020. július 07., kedd
Apollónia

Belföld

Tiszta prizma

Olvastam egy egészen elképesztő – rendkívül színvonalas – írást a Prizma blogon a blogstaron, amelyben a szerző bemutatja az oroszországi Novoszibirszk játékboltjában kapható babaruhába öltöztetett transzvesztita kisfiú…

Egészen elképesztő! Heteróként, apaként a kezdeti döbbenetet felváltja a gondolkodás, amelynek végére oda kerül a nagy kérdés: kisfiammal mehetek-e én még játékboltba? Ebben a hatalmas és elmebeteg transzgender-őrületben mikor jutunk el oda, hogy a játékboltok kirakatainál befogjuk a gyerek szemét, holott a ezek a boltok elméletileg pont értük vannak, hogy a megcsodált hőseiket megvásárolhassuk nekik, hogy beleéljék magukat, hogy szerepjátékok részesei lehessenek.


Még akkor is, ha manapság már a Mancs őrjárat a divat és sehol nem találsz egy Toldi Miklós figurát. De a kutyahősök még mindig ezerrel jobbak, mint ezek a perverz és kifacsart agyú torzszülemények.

Milyen világot tár ez elénk? Milyen jövőképet fest a rendkívül értelmes, a világot szivacsként magába szívó óvodásnak?

Milyen „fókuszcsoportos” felmérés előzte meg ennek a korcsnak a piacra dobását? Egyes aberrált vadbarmok eszementségeit milyen alapon merészelnek ránk kényszeríteni? Hol a határ? Van-e határ?

Nos, köszönet a prizma blog szerzőjének a Megérkezett a transzgender baba a játékboltokba című parádés írásáért. Figyelmeztet, óv. De vajon képes-e megállítani ezt a fékezhetetlennek tűnő (szülő1, szülő2, harmadik wc és a többi) hullámot?

Csak nagyon halkan merem hinni, hogy igen…

Címkék

Kapcsolódó Cikkek