2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Külföld

Több százezret nyert gazdájának egy kutya – Videó!

A Twitteren osztotta meg az elképesztő videót egy férfi, ahol 350 ezer forintnyi fontot nyert kutyája segítségével.

A gazdi kitalálta, hogy szól kutyájának, hogy jöttek, ekkor az elkezdett kinézni az ablakon a férfi pedig számolta a másodperceket, hogy meddig is tart mindez. A kutya összesen 23 másodpercig nézett kifelé a férfi pedig ezt a számot játszotta meg a telefonján, amivel így elvitte a fődíjat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bernie Sanders vezet a demokraták versenyében

  Bernie Sanders vezet a demokraták versenyében

  Bernie Sanders vermonti szenátor megerősítette vezető szerepét a demokrata elnökjelölt-aspiránsok körében, az első részeredményekből ugyanis az derült ki, hogy több mint 40 százalékos támogatottsággal ő a várható győztese a szombaton Nevadában megtartott demokrata párti jelölőgyűléseknek (caucusoknak).

 • Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

  Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

  Az olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a vesztegzár alá helyezett észak-olaszországi önkormányzatokból kivezető utakat, az érintett térségben leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint kaszárnyákat készítettek elő, ahol a fertőzés esetleges terjedésével további személyeket tudnak karanténba helyezni.

 • Koronavírus: egyre több az olaszországi fertőzött

  Mintegy negyvenre emelkedett szombat délre a koronavírus-fertőzöttek száma Olaszországban, az első olyan európai országban, amelynek saját állampolgárai haltak meg a tüdőgyulladást okozó vírus következtében.