EUR: 355,18 Ft
CHF: 332,28 Ft
2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Extra

Újra flörtöl Jennifer Aniston és Brad Pitt

Hollywoodi pletykák szerint Jennifer Aniston és Brad Pitt 15 év után ismét egymásra talált. Az egykori álompárt egy díjátadón kapták lencsevégre, a fotókon pedig jól látszik, hogy még ma is működik köztük a kémia.

Vasárnap este, Los Angelesben rendezték meg a 26. SAG-gálát, amelyen Brad Pitt és Jennifer Aniston is díjat kapott. A sármos színésznek ezúttal a Volt egyszer egy Hollywood hozta meg a sikert, míg egykori felesége a The Morning Show című drámai sorozatban nyújtott alakításáért kapott elismerést. Azonban a díjátadónál mindenkit jobban érdekelt, hogy vajon mi van a két sztár között.


A kétezres évek elején Aniston és Pitt volt Hollywood álompárja, de 2005-ben bejelentették, hogy öt év után elválnak. Brad beleszeretett Angelina Jolie-ba, Jen pedig Justin Theroux-ba, de a rózsaszín köd felszállása után végül mindkét házasság zátonyra futott. A két filmcsillag pedig azóta ismét egymásra talált, többször is adtak arra utaló jeleket, hogy nyitottak az újrakezdésre. Pitt például tavaly ellátogatott a színésznő 50. születésnapi partijára, ahol barátaik szeme láttára flörtöltek egymással. A jóképű színész persze nem ment üres kézzel, állítólag egy kulcsot vitt magával, amely egykori közös luxusotthonuk ajtaját nyitja. Bármi is történt, a friss fotók arról árulkodnak, hogy még ma is izzik köztük a levegő. Vajon mi lesz ennek a vége?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek