2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb X.kerület

Ünnep a Kincsemben

Izgalmas, rendkívül kiélezett finiseket láthatott a sok ezer fős közönség az óév utolsó ügetőversenynapján a Kincsem Parkban. A Zenthe Ferenc-emlékversenyen az újonc Bács Péter szerezte meg a győzelmet, míg a Bubik István-emlékversenyen Petur András lett az első.

A délután legrangosabb futamában két lejelentést és egy meglehetősen „felborult” versenyt követően szlovén győzelem született, a térhátrányát nagyon hamar ledolgozó Take Me Home (Jozé Sagaj) a befutóban verte meg a sokáig vezető Sirol Axe-et.


A roppant erős Pancho Díjban Maugli (Janko Sagaj) volt a legerősebb, de remek időt ügetett és szintén győzni tudott a karácsonykor eredményesen bemutatkozó Pan Globe Jaycee (Goran Zolnaji) is. Több futamban komoly osztalékok születtek, de a tétre vagy helyre játszó fogadók ugyancsak elégedetten zárhatták a napot. Ezt tette Tenczel Gábor is, hiszen mind a két agárfutamban az ő idomítottja diadalmaskodott, előbb Coming Soon, majd pedig az idei szezon legjobbja, Don Juan szerzett futamgyőzelmet − tájékoztattak a szervezők.

A végsőkig kicentizett csatát hozott az idomárok küzdelme is a Champion címért, amelyet végül 96 ezer forintos különbséggel Lakatos Csaba szerzett meg, Fazekas Imre és a tőlük alig lemaradó Kolozsi László előtt.

Folytatás február 1-jén, szombaton!

(fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.