EUR: 353,73 Ft
CHF: 333,23 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Extra

Vajna Timi: Nagyon nehéz volt Andy nélkül ez az év

Andy Vajna élete tele volt érdekességgel, megvalósította az amerikai álmot, barátai világhírű színészek, rendezők voltak, ő pedig óriási karriert futott be a tengerentúlon. A magyar származású filmguru, féltve őrzött tárgyai egy aukción gazdára leltek nemrég. Kivéve az ikonikus Rambo-késeket, melyek a Lokál információi szerint továbbra is otthont keresnek. Andy Vajna egy évvel ezelőtt hunyt el 74 éves korában.

A Rambo-kések még mindig gazdára várnak
Decemberben elárvereztek több olyan tárgyat is, amiket Andy Vajna féltve őrizgetett. A filmmogul szivarfüstös Bentleyje és a Munkácsy-kép kelt el a legdrágábban, sőt új gazdára találtak Andy Vajna és imádott fia, Justin magánlevelei és közös fotóik is. Összesen kicsivel több mint 88 millió forint gyűlt össze, ám az ikonikus Rambo-kések még a mai napig nem találtak gazdára – tudta meg a Lokál. Információink szerint a Nagyházi Galéria és Aukciósházból már elszállították őket, visszaadták a tulajdonosnak, Vajna Tímeának, mert nem sikerült azóta sem eladni a híres pengéket.


Fotó: Cser Dániel

Örömét lelte a munkájában
Sylvester Stallone főszereplésével készült az 1982-es Rambo – Első vér című film, amit azóta is a világ egyik legjobb akciómozijának tartanak. Andy Vajna így emlékezett rá: „A Rambo felrakott minket a térképre. (…) Még a papám is kénytelen volt belátni, hogy hiába váltottam szakmát, ebben is legalább olyan sikeressé váltam, mint a paróka- és a farmerbizniszben”. A bemutató után azt mondta: „Tényleg van ahhoz tehetséged, hogy mindig megtaláld az örömöd a munkádban, és ha téged ez kielégít, akkor én is boldog vagyok.”

Cser Dániel

Bushsal is találkozott
George W. Bush amerikai elnök 2006-ban meghívta Andy Vajnát a Fehér Házba, hogy együtt nézzék meg a Szabadság, szerelem című filmet. Ezzel Bush a forradalom 50. évfordulója és Magyarország előtt tisztelgett.


Vajna Tímeának rettenetesen hiányzik
Andy Vajna özvegye a 37 éves Tímea azóta sem tudta feldolgozni férje elvesztését. – Rettenetesen hiányzik Andy. Nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe. A mai napig érzem a jelenlétét, ha erősen rágondolok. Egyfajta melegség önt el, ami megnyugtat – mesélte korábban a Lokálnak Tímea. Az özvegy nemrég a közösségi oldalán újra megemlékezett férjéről. – Nagyon nehéz volt Andy nélkül ez az év és a hiánya nem múlik…, de ha létezik túlvilág, akkor remélem jól van. Az élet múlandó, de ő igazi legendává vált! A legjobb ember volt, akit valaha ismertem – írta. Nemrég egy fotót is posztolt melyen férjével közös kutyusuk látható, aki az utcát figyelve várja haza néhai gazdáját.

Fotó: instagram/Vajna Tímea

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • El a kezekkel a gyermekektől!

    El a kezekkel a gyermekektől!

    Minden pedofil bűnhődjön! Kaleta Gábor volt nagykövet pedofil-ügye és a felháborítóan enyhe bírói ítélet miatt felülvizsgálják a vonatkozó jogi szabályozást.

  • Szigoríthatnak az intézkedéseken

    Szigoríthatnak az intézkedéseken

    Bár hazánkban kedvezőek a járványügyi adatok, a környező országokról ez nem mondható el, ezért az operatív törzs tanácsára szigorításokat vezethet be a kormány – erről beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a tegnapi Kormányinfón.