EUR: 352,53 Ft
CHF: 331,79 Ft
2020. július 03., péntek
Kornél, Soma

Extra

Vasvári Vivien kikészült! Kamerák előtt zokogott

Könnyek között beszélt válásáról Vasvári Vivien. 

A sztáranyuka az otthonában fogadta a Tények Plusz stábját. Abban a lakásban, ahová két gyerekével, Arianával és Edwarddal költözött, miután férje, Fecsó felmondta közös albérletüket.


“Edward még kicsi. Rajta nem látom, hogy megviselné, nagyon anyás nagyon-nagyon ragaszkodik hozzám de amikor elviszi az apja, akkor nagyon örül neki. Ariana a mai napig olyan rajzokat rajzol, amiken ott van Fecsó” mesélte elérzékenyülve Vivien, aki szerint ha férje megváltozott volna, még ma is együtt lennének.

„Nálunk a vitákat tényleg csak a szórakozás, bulizás, ivászat váltotta ki. Ha ez nem lett volna és normálisan mértékkel csinálja ezt, akkor még lehet mi most is együtt vagyunk. Volt egy elég csúnya összeveszésünk. Ott volt minden, én a földhöz vágtam egy bögrét, felcsattant belőle egy kis szilánk, ami elvágta a kezét” – emlékezett vissza az édesanya.

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.