2020. április 08., szerda
Dénes

Belföld

Videót osztott meg Orbán Viktor Indonéziából

Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Indonéziába utazott, ahol a jobbközép pártokat tömörítő Centrista Demokrata Internacionálé (CDI) vezetőségi ülésén is részt vett Yogyakartában.

A kormányfő a gyönyörű országból korábban képeket is megosztott közösségi oldalán, most pedig a videó is megérkezett a Facebookra:

„Indonézia 2020 // Indonesia 2020” – írta a bejegyzéshez Orbán Viktor.

Indonézia 2020 // Indonesia 2020

Indonézia 2020 // Indonesia 2020

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. január 23., csütörtök

Kapcsolódó Cikkek

  • Több ezer milliárd jut a védekezésre és a gazdaság élénkítésére

    Több ezer milliárd jut a védekezésre és a gazdaság élénkítésére

    Palkovics László innovációs és technológiai miniszter “Történelmi akciótervnek” nevezte a kormány gazdaságvédelmi csomagját, amely a “munkaalapú gazdaság” megtartását célozza. Az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján a gazdasági akciótervért felelős tárcavezető elmondta,  hogy 75 ezren nyelvvizsga nélkül kaphatják meg idén a diplomájukat, az állam pedig hetven százalékos bértámogatást vállal a munkahelyek megőrzése céljából.

  • Újabb intézkedésekre utasította a járványügyi hatóság az idősotthonokat

    Újabb intézkedésekre utasította a járványügyi hatóság az idősotthonokat

    A szociális intézmények – főként az idősotthonok – kiemelt kockázatú helyszínek a koronavírus-járványban. Sajnos, már két fővárosi önkormányzati fenntartásban lévő idősek otthonában is regisztráltak fertőzötteket, ezért Müller Cecília országos tisztifőorvos újabb intézkedések végrehajtására kérte fel a fenntartókat és az intézmények vezetőit.