2020. július 10., péntek
Amália

Aktuális

Világhírű kézilabdázó támogatja Győr fideszes polgármester-jelöltjét

A Fidesz győri polgármester-jelöltje, Dézsi Csaba András mellett állt ki egy szórólapon az ötszörös Bajnokik Ligája-győztes kézilabdázó.

Január 26-án előrehozott polgármesterválasztát rendznek Győrben, és a fideszes jelölt Dézsi Csaba András kardiológus nem akárkinek a támogatását élvezi. A kormánypárt jelöltje mellett ugyanis Görbicz Anita, korábbi válogatott kézilabdázó kampányol.


„Győriként és kézilabdázóként is büszke vagyok arra, hogy ez a város kitűnő lehetőségeket biztosít a sportolásra. Azt, hogy a győriek nagyon szeretik a sportot, magam is mérkőzésről mérkőzésre megtapasztalom, hiszen meccseinket fantasztikus hangulatban játszhatjuk, ami jelentősen hozzájárul sikereinkhez. Fontosnak tartom, hogy a versenysport mellett minél több fiatalnak legyen lehetősége a mozgásra. Úgy gondolom, dr. Dézsi Csaba András személye garancia arra, hogy Győr a sport és az élet más területein is egészséges környezetet és egyre bővülő lehetőségeket biztosítson az itt élőknek” – nyilatkozik a szóróanyagban a Győri Audi ETO világszerte ismert sportolója.

MTI Fotó: Kovács Anikó

 

A Fidesz jelöltjét támogatók között szerepel még Tamás László János, a győri kórház főigazgató-főorvosa, Bede-Fazekas Csaba operaénekes, illetve Petrovicz Szabolcs autóipari munkás.

A szóróanyagból az is kiderül, hogy Dézsi Csaba András azt ígéri, hogy megválasztása esetén a győrieket „rendszeres konzultációra” fogja hívja, erősíteni akarja a faültetéseket, zöldíteni a tömegközlekedést és előmozdítani az utcák rehabilitációját.

Kapcsolódó Cikkek