2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

Vimos Harryről: Lazulni látszik a kötelék

Hatalmas a feszültség a Nagy-Britanniában, a család és az alattvalók is értetlenül állnak a hír előtt, miszerint Harry herceg és Meghan hercegné kiválik a királyi családból. Vilmos herceg eddig mindenben támogatta kisöccsét, de most nála is betelt a pohár.

„Édesanyánk halála óta nagyon erős kapocs fűzött össze bennünket. Most úgy érzem, ez a kötelék lazulni látszik, nem tudok úgy tekinteni Harryre, mint régebben. Egész életemben vigyáztam rá, de a történtek után ezt nem vagyok képes megtenni többé” – idézte Vilmost a Sunday Times.


A pár döntése egyébként az egész családnak rosszulesett, II. Erzsébet csúcstalálkozót hívott össze, amelyen szakértők szerint megpróbálják majd Harry szemét felnyitni, és rávilágítani arra, hogy bejelentésével a jó hírnevén túl vagyona egy jelentős részét is kockára tette. Ugyanis, ha Kanadába költöznek, akkor kanadai adóterhek hárulnak arra az évi 2,3 millió fontra (több mint 900 millió forint), amelyet Károlytól kapnak.

Meghan Vilmos és Harry közé állt? fotó: Profimedia

Profimedia

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.