EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,36 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Vimos Harryről: Lazulni látszik a kötelék

Hatalmas a feszültség a Nagy-Britanniában, a család és az alattvalók is értetlenül állnak a hír előtt, miszerint Harry herceg és Meghan hercegné kiválik a királyi családból. Vilmos herceg eddig mindenben támogatta kisöccsét, de most nála is betelt a pohár.

„Édesanyánk halála óta nagyon erős kapocs fűzött össze bennünket. Most úgy érzem, ez a kötelék lazulni látszik, nem tudok úgy tekinteni Harryre, mint régebben. Egész életemben vigyáztam rá, de a történtek után ezt nem vagyok képes megtenni többé” – idézte Vilmost a Sunday Times.


A pár döntése egyébként az egész családnak rosszulesett, II. Erzsébet csúcstalálkozót hívott össze, amelyen szakértők szerint megpróbálják majd Harry szemét felnyitni, és rávilágítani arra, hogy bejelentésével a jó hírnevén túl vagyona egy jelentős részét is kockára tette. Ugyanis, ha Kanadába költöznek, akkor kanadai adóterhek hárulnak arra az évi 2,3 millió fontra (több mint 900 millió forint), amelyet Károlytól kapnak.

Meghan Vilmos és Harry közé állt? fotó: Profimedia

Profimedia

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.