EUR: 344,71 Ft
CHF: 320,07 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Sport

Vízilabda Eb – Montenegrón át vezet az út a döntőhöz

A magyar férfiválogatott elődöntőbe jutott a vízilabda Európa-bajnokságon, miután 14-10-re verte az oroszokat. A mai elődöntőben Montenegróval találkoznak Varga Dénesék.

Egy kis hálával tartozunk Montenegrónak is, hiszen pólósai legyőzték a nem éppen kellemes ellenfélnek számító olaszokat. De csak akkor lehet igazából megköszönni a takarítói munkájukat, ha megverjük őket és döntőbe jutunk, ahol a spanyol–horvát meccs győztese várhat ránk. Oroszország, mint az borítékolható volt, nem nagyon nehezítette meg a mieink dolgát, a 14-10-es sikerünk jogos volt, és ha a védelmünk jobban működik, nagyobb arányú győzelem is születhetett volna.MTI/Czagány Balázs

Montenegró azonban már nem lesz ilyen kellemes ellenfél. Märcz Tamás szövetségi kapitány szerint sokat fejlődtek fiataljaik, megérdemelten jutottak túl az olaszokon, és borzasztóan nehéz lesz ellenük játszani. Varga Dénes pedig úgy véli, hogy tavaly az Európa Kupában megvertük őket, azóta azonban még jobban összeállt a magyar csapat, és a legjobb teljesítményt kell nyújtani, és bízik benne, hogy ez elég lesz.

– Nagyon sok kellemetlen emlékem van Montenegróval kapcsolatban, a legfrissebb az Európa Kupa-mérkőzésünk, ami azért kellemesebb, hiszen a végén nyerni tudtunk – nyilatkozta a vlv.hu-nak Vámos Márton. – Ezúttal  is erre számítok. Apróságok döntenek a legjobb csapatok között, remélem, hogy helyén lesz a szívünk, és behúzzuk az elődöntőt.

Montenegró–Magyarország M4 Sport, 17.30

Kapcsolódó Cikkek