2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Program

Zöldséges kuszkusz csirkemellel

Hozzávalók:  1/2 leveskocka, 3 dl víz, 30 dkg kuszkusz, 30 dkg csirkemell, olívaolaj, só, bors, 1 fej vöröshagyma, 1 db cukkini, 1 db padlizsán, 3 fej gomba, 2 db kaliforniai paprika

Elkészítés: A leveskockát felforraljuk a vízben, majd ráöntjük a kuszkuszra, lefedjük és 20 percig állni hagyjuk.
A csirkemellet apró kockára vágjuk, és felhevített olajon megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd a serpenyőből kivesszük, félretesszük. Az apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit, padlizsánt, gombát és a kalifornai paprikát és együtt pároljuk, míg a zöldségek meg nem puhulnak.
A kuszkuszt villával fellazítjuk és hozzákeverjük a csirkemellet és a zöldségeket, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal.

Kapcsolódó Cikkek