EUR: 363,84 Ft
CHF: 344,57 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Extra

Áll a bál! Harry és Meghan megsértődtek a királynőre

A sussexi hercegné és Harry csúnyán odaszúrt a királynőnek.
A hercegi pár januárban úgy döntött hátat fordít a királyi családnak és új vizekre eveznek. Elkezdték a Sussex Royal brandjüket kiépíteni, saját honlapot is létrehoztak, ráadásul ugyanezen a néven egy alapítványt is létre szeretnének hozni . II. Erzsébet királynő azonban a múlt héten úgy határozott, hogy a royal, azaz a királyi megnevezést nem használhatja a pár, hiszen áprilistól Harryék hivatalosan már nem képviselik a monarchiát. Ezek után a sussexi hercegi pár egy közleményt adott ki, amiben a szakértők szerint odaszúrtak a királynőnek.

Profimedia

– Noha a Monarchia vagy a Kormányhivatal nem rendelkezik joghatósággal a “royal” szó külföldön való felhasználása felett, Sussex hercege és hercegnéje nem szándékozik a Sussex Royal vagy a royal megnevezést semmilyen területen használni. Sem az Egyesült Királyságon belül, sem külföldön, miután 2020 tavaszán életbe lép visszalépésük – áll a közleményükben.


A palota egyik bennfentese arra panaszkodott a Daily Mailnek, hogy a hercegi pár konkrét ámokfutásba kezdett és félnek, hogy hamarosan a királynő ellen fordulnak, nyilvánosan is.

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek