2020. április 08., szerda
Dénes

Extra

Apáti Bence: Szakítottam már a fiaim miatt

Apáti Bence öt és fél éve él együtt a nála 14 évvel fiatalabb Leával. A szerelmesek kapcsolata az első perctől kezdve tökéletesen működik. A fiatal lány párja ikerfiaival is jól kijön, ami nagyon fontos Bencének, korábban ugyanis szakított már emiatt.

Apáti Bence (Fotó: Máté Krisztián)

Apáti Bence válása után ismerkedett meg Földi Leával. A két balett-táncos egy közös munka során került közelebb egymáshoz. Kapcsolatuk a kezdetektől fogva harmonikus, sosem voltak harcaik vagy játszmáik.

– Nem volt nehéz összecsiszolódnunk, meglepő lehet, de tényleg nincsenek vitáink, tökéletesen működik a közös életünk. A végletekig szenvedélyes művészemberek vagyunk, akik ezer fokon égnek, mégis nyugalom és harmónia jellemzi a kapcsolatunkat – kezdte a 39 éves balett-táncos.

Apáti sokáig vonakodott attól, hogy párját tízéves ikerfiainak, Miksának és Kadosának is bemutassa. A félelmei azonban alaptalanok voltak, a fiúk hamar megkedvelték Leát. – Számomra ez kulcskérdés, mert a gyermekeim mindennél fontosabbak számomra. Volt már olyan kapcsolatom, amely azért ért véget, mert a párom nem jött ki a fiúkkal. Leával viszont nagyon hamar megtalálták a közös hangot, jó látni, hogy mennyire szereti őket. Ez még közelebb hozott minket egymáshoz. Vannak közös terveink, és lassan eljön az ideje annak is, hogy szintet lépjen a kapcsolatunk – tette hozzá.

Táncosként keresi az év dalát A Dal 2020-ban

Apáti Bence idén először foglal helyet A Dal zsűrijében, szombat esténként 19.35-től a Duna Televízión. Vincze Lilla, Nagy Feró és Pély Barna mellett kettős szerepet lát el. – Nem vagyok zenész, de az egész életem a zene körül forog. A műsorban elsősorban a mozgást figyelem, publicistaként pedig a szöveget. Hallom és érzem, ha egy sláger átütő vagy éppen megérint, és a mezőnyben rengeteg ilyen van. Nehéz lesz a döntés, ráadásul felelősség is, mivel A Dal 2020 győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét. A tánc miatt naponta találkozom zenével, és a családomban is többen játszanak hangszeren, így már gyermekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben.

fotó: Facebook

„Lea nagyon szeretne már gyereket”


„Természetesen szóba kerül az esküvő és a családalapítás is. Lea nagyon szeretne már gyereket, én viszont még nem tartok ott. Jelenleg egy kiscicát sem tudnék ellátni, nemhogy egy babát!” – nyilatkozta Apáti a Hot! magazinnak.

Kapcsolódó Cikkek