EUR: 357,55 Ft
CHF: 338,80 Ft
2020. április 08., szerda
Dénes

Külföld

Drámai fejlemény! A sztárfocista gyújtotta fel az autót benne családjával

Mint arról korábban beszámoltunk, egy sztársportoló három kislányával együtt vesztette életét egy borzalmas tragédia következtében. Rowan Baxter korábban a New Zealand Warriors rögbicsapatának játékosának autója az ausztráliai Brisbane mellett robbant fel, feleségével és gyermekeivel együtt.

A felfoghatatlan tragédia szörnyű részleteire most fény derült, sajtóértesülések szerint Rowan Baxter saját maga gyújtotta fel az autót, majd öngyilkosságot követett el a közelben.


Rowan Baxter az utóbbi időben rengeteg fotót és videót rakott ki a gyerekeiről a Facebook oldalára. Napokkal ezelőtt ezt a különös üzenetet posztolta: „T-R-E-Y, love you to the moon and back,” „T-R-E-Y, egészen a Holdig és vissza is szeretlek” egy hónappal korábban ezt a szöveget rakta ki: “Goodnight my babies, Daddy loves you„ ”Jó éjt gyermekeim, apa szeret titeket„.

December 30-án a szöveg került a Facebookjára: ”Mindannyian nagyon hiányoztok„. Akkor egy kollegája így kommentelte a kiírást: ”Nyugodj meg haver, minden rendben lesz„.


Kapcsolódó Cikkek