2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Belföld

Elképesztő eset! Szüléskor tudta meg a zsámbéki nő, hogy terhes

Egészen döbbenetes dologról számolt be az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán.

CSAK SZÜLÉSKOR TUDTA MEG A FIATAL NŐ, HOGY ÁLLAPOTOS Erős hasi görcsei miatt kérte a zsámbéki mentők segítségét egy 26…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2020. február 14., péntek

Erős hasi görcsei miatt kérte a zsámbéki mentők segítségét egy 26 éves nő tegnap hajnalban. A perceken belül kiérkező szakemberek megvizsgálták a nőt, aki állította, panaszait egészen biztosan nem terhesség okozza.


„Rutinos bajtársnőnk, aki szülésznői képesítéssel is rendelkezik, a vizsgálatot követően azonban megállapította, hogy a nő hamarosan szülni fog. Ugyan a fiatal két gyermekes anyuka szállítás közben is tagadta a terhességet, egészen addig, míg Budapestre érve, a Budai Mentőállomás előtt, beindult a szülés. Bajtársaink azonnal budai kollégáik segítségét kérték és a mentőállomás garázsában végül meg is született Bianka. Ellátás után a mentők stabil állapotban szállíthatták kórházba az egészséges újszülöttet és a kétkedő édesanyát” – írták a bejegyzésben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba kerülnek az Olaszországból hazaérkező magyar diákok

  Karanténba kerülnek az Olaszországból hazaérkező magyar diákok

  Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután vasárnap este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol gyorsan terjed az új koronavírus – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap délután az MTI-t.

 • A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

  A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

  A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a “szabad Gyönygyöspatáért” meghirdetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett. Ez azt jelenti, hogy a gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott erre a politikai akcióra – jelentette ki Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes parlamenti képviselője vasárnap a kormány Facebook-oldalán elérhető videóban.

 • Napsütés, eső és vihar: ez vár ránk a héten

  Napsütés, eső és vihar: ez vár ránk a héten

  Változékony lesz az idő a jövő héten: napsütésre, de esőre, zivatarra is készülni kell. Ismét többször lesz erős, olykor viharos a szél. A hőmérséklet is ingadozni fog, olykor csak 10 fok körül alakulnak a maximumok, máskor 18 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.