2020. március 30., hétfő
Zalán

Belföld

Elképesztően alpári volt az ellenzéki polgármester

Ellenzéki politikus lévén, Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere sem jön zavarba, ha trágárságról van szó. A politikus asszony múlt héten a legnagyobb természetességgel hülyézett le egy fideszes képviselőt. Baranyi kommunikációs eszköztárában a káromkodáson kívül az alpáriság is megtalálható, ugyanis saját bugyiját is szívesen szóba hozza, ha a helyzet úgy kívánja.

„Ez hülye!” – mondta Baranyi Krisztina a ferencvárosi képviselő-testület csütörtöki ülésén, amikor a polgári frakcióban ülő Gyurákovics Andreánál volt a szó. A polgármester azzal védekezett: véletlenül bekapcsolva maradt a mikrofonja – számolt be a Magyar Hírlap.


MTI Fotó: Balogh Zoltán

Mindezt azért, mert Gyurákovics arról beszélt, hogy a takarítógépre előirányzott harmincmillió forintot, fel lehetne használni, hogy a jelenlegi szociális támogatások mértéke megmaradjon.

Baranyinak nem kell sok, hogy előjöjjön belőle a tapló, ugyanis Gyurákovics azon kérdésére, hogy mégis miért nem közérdekű a 2014 előtti munkássága a következőket reagálta: „Minden adatot ami a közre tartozik nyilvánosságra hoztam, de megértem, hogy a bugyimba is bele akar nézni, de akkor azt majd legközelebb személyesen próbálja meg intézni” – mondta.

Kapcsolódó Cikkek