2020. február 21., péntek
Eleonóra

Program

Először Magyarországon Daddy Yankee

A Puerto Ricó-i énekes-dalszerző napjaink egyik legsikeresebb latin-amerikai kedvence. A reggeaton műfaj egy legismertebb képviselője, akinek a nevéhez többek között a „Con Calma” a „Dura” és a „Despacito” slágerek köthetők, 2020. június 25-én a Papp László Budapest Sportarénában forrósítja fel a hangulatot.

A elmúlt évek során több világhírű művésszel is dolgozott, a 2014-es európai turnéja a második leglátogatottabb volt a Rolling Stones után.


Több mint 50 slágere került fel az amerikai Billboard toplistára, ő az első latin énekes, akinek négy spanyol nyelvű száma is a top 20-as listán szerepel. Leghallgatottabb dalai közé tartozik a „Gasolina” és a „Shaky Shaky”, amelyek minden lejátszási lista rekordját meghaladják. Itthon, a hazai rádiók is rendszeresen játsszák slágereit – „Despacito”, „Dura”, „Con Calma” –, bár ezek spanyol nyelvűek, a magyar rajongók így is kívülről fújják. Daddy Yankee minden idők egyik legmeghatározóbb alakja, akinek a neve eggyé vált a reggaeton műfajjal. 2020. június 25-én a Papp László Arénában slágerei kíséretében, élőben mutatja meg a magyar rajongóknak, hogy milyen is az igazi latin életérzés.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek