2020. május 27., szerda
Hella

Életmód

Epermester Pincészet – Flört

Tahitótfalui eperből és fekete ribizliből készült édes desszertbor különlegesség.

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként jött létre a Szentendrei-sziget 150 éves múltra visszatekintő epertermesztését is újjáélesztő vállalkozás, az Epermester Pincészet. A cég tulajdonosai lokálpatriótaként elkötelezettséget éreznek a helyi értékek megőrzése, valamint a helyi lakosság számára versenyképes munkahelyek megteremtése iránt, ezért elsőként olyan különleges terméket szeretnének bevezetni a magyar piacra, amely megállja a helyét a legnívósabb hagyományos és gyümölcsborok között.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A gyógyító gezemice

  A gyógyító gezemice

  Az utak menti árokpartokon már kinyílt egy fehér virágzatú növényke, amely majdnem fél méteresre is megnő. Gezemicének is nevezik, de nem ez az igazi neve. A növény végén ágaskodik a fehér virágja és a levelei szanaszét állnak.

 • Helytakarékos pakolás

  Helytakarékos pakolás

  Amikor az asszonyok kitakarítják a szekrényt, akkor jönnek rá, hogy alig van helyük a tárolásra. A szezonális ruhadarabokat mostanában válogatják át, és helyet keresnek a téli ruháknak.

 • Ezek a leggyakoribb családi viták

  Ezek a leggyakoribb családi viták

  A családi viták gyakorlatilag elkerülhetetlenek. Az összezördülések szinte azonnal orvosolhatók, családterápiára akkor érdemes járni, ha a kapcsolatokban az alapvető viszonyok, az akció-reakció átalakításra szorul, hiszen a családon belüli kölcsönösség meghatározza a családtagok viselkedését.