EUR: 336,21 Ft
CHF: 316,60 Ft
2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Sport

Ételt osztottak a Fradi bajnokai

Szinte már hagyománnyá vált, hogy az FTC az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve, a társadalmi felelősségvállalás jegyében segítenek a rászorulóknak.

A Gasztvitál csoport által biztosított 250 adag meleg ételt a Groupama Aréna tövében a Fradi, bajnokságot nyert labdarúgói, BL-győztes pólósai, és mellettük a klub legnagyobb csillagai osztották ki. Köztük például a Fradi labdarúgócsapatának kapusa, Dibusz Dénes, aki már többször is részt vett a korábbi hasonló eseményeken, így rutinos pincéreket megszégyenítő módon lavírozott a tálakkal az asztalok között. A rászorulók pedig a meleg étel mellett néhány autogramot is kaptak az alkalmi felszolgálóktól.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Elverték a Liverpoolt

    Elverték a Liverpoolt

    Az Atlético Madrid otthon 1-0-ra legyőzte a címvédő Liverpoolt, míg a Borussia Dortmund szintén hazai pályán 2-1-re nyert a vendég Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharcok keddi első mérkőzésén.

  • Ungvári Miklós: Ha Isten is úgy akarja, ott leszek az olimpián

    Ungvári Miklós: Ha Isten is úgy akarja, ott leszek az olimpián

    Utolsó olimpiájára készül, csarnokot neveztek el róla, ő minden idők legeredményesebb judósa és távlovaglásban is szép eredményeket ér el – a 39 éves Ungvári Miklóssal beszélgetett a Lokál, aki felkészüléséről, visszavonulásáról és a gyermekvállalásról is őszintén mesélt lapunknak.