2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Belföld

Orbán Viktor: 22 év képekben – Évet értékel a miniszterelnök – Videó!

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap tartja hagyományos évértékelő beszédét.

A kormányfőnek ez már a 22. évértékelője lesz, ennek alkalmából egy videót posztolt közösségi oldalára, amely az elmúlt évek beszédeit idézi fel.


“XXII. évértékelő. Vasárnap 15:00. Itt, a Facebookon LIVE” – írta a miniszterelnök.

XXII. évértékelő. Vasárnap 15:00. Itt, a Facebookon LIVE.

XXII. évértékelő. Vasárnap 15:00. Itt, a Facebookon LIVE.

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. február 15., szombat

Orbán Viktor Facebook bejegyzéséből az is kiderül, hogy beszédét a közösségi oldalon vasárnap élőben is követhetik 15:00 órától.


Huszonkettedik alkalommal értékel a miniszterelnök

Évértékelőjében Orbán Viktor várhatóan a kormány klímavédelmi akciótervének részleteiről és a nemzeti konzultációról is beszél – írja szombati számában a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, az európai ügyek mellett az új nemzeti konzultáció témáit, valamint a kormány klíma- és természetvédelmi akciótervének részleteit is ismertetni fogja Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjében, a Várkert Bazárban.

A cikkben felidézik, hogy a miniszterelnök először első kormányzása idején, 1999-ben tartott évértékelő beszédet a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére. Az évek során olyan ambiciózus célkitűzések is reálissá váltak, mint a szegénység felszámolása vagy a nagycsaládok lakásvásárlásának milliós összegekkel történő támogatása.

Orbán Viktor 2003-ban ellenzékből is értékelte az ország ügyeit, ekkor hirdette meg az “egy az ország, egy a zászló” jelszót. Újfent miniszterelnökként 2010-et az összefogás, 2011-et pedig a megújulás esztendejének nevezte évértékelőjében, és ismertette ötéves tervét. Öt évvel később a miniszterelnök a kontinens jövőjét befolyásoló migrációs nyomást helyezte 2015-ös évértékelője középpontjába, az elmúlt két esztendőben pedig a keresztény értékek, köztük a családok átfogó támogatására került a legnagyobb hangsúly – idézte fel a Magyar Nemzet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek