EUR: 338,33 Ft
CHF: 318,72 Ft
2020. február 21., péntek
Eleonóra

Belföld

Fehérváron koronavírús gyanúval került kórházba egy nő

Koronavírus gyanúval került be egy beteg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház sürgősségi osztályára még kedden – számol be az esetről a Feol.hu.

A lap úgy tudja, az osztályról minden hozzátartózott elküldtek, a betegek azonban maradtak.

A Feol.hu szeretett volna tájékoztatást kapni az estről, de a kórház nem nyilatkozhatott., csak annyit mondtak a lapnak, hogy érdeklődjenek a Nemzeti Népegészségügyi Központnál, amely a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs adataira támaszkodva tud tájékoztatást adni.

Hivatalosan egyelőre nem tudni, hogy fertőzött-e a nő, de a lap arról számol be, nem hivatalos információink szerint már kedden estére kiderült, hogy nem koronavírus okozta a tüneteit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megállítaná a börtönbizniszt a kormány

  Megállítaná a börtönbizniszt a kormány

  A kormány célja, hogy megállítsa a börtönbizniszt, amely mára több milliárdos iparággá vált – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter az Országgyűlésben a börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatos törvényjavaslat általános vitájában.

 • Ma kiderül lesz-e BKV-sztrájk

  Ma kiderül lesz-e BKV-sztrájk

  Sokadjára ül ma össze a BKV cégvezetése és az Egységes Közlekedési Szakszervezet, hogy döntsenek a cégnél dolgozók fizetésemeléséről.

 • Felszámolják az illegális hulladéklerakókat

  Felszámolják az illegális hulladéklerakókat

  Július 1-jétől életbe lép a klíma- és természetvédelmi akcióterv első pontja, megkezdik az illegális hulladéklerakók felszámolását. Az utak melletti árkokat, a vasútvonalak környékét is kötelező lesz megtisztítani, összegyűjtik az erdők, szántóföldek, települések szélére kihordott hulladékkupacokat is – számolt be Schanda Tamás az M1-en.

 • Gyurcsánynak sikerült szétverni az MSZP

  Gyurcsánynak sikerült szétverni az MSZP

  Kiss László, Óbuda, illetve Szaniszló Sándor Pestszentlőrinc szocialista polgármestere is elhagyja az MSZP-t és jövőhéten csatlakozik a Gyurcsány-párthoz – írja az Index.