2020. február 21., péntek
Eleonóra

Belföld

Feltörte a fővárosi autómosók pénzautomatáit

Több autómosót és szoláriumot is kifosztott O. Norbert, akit az egyenruhásoknak végül sikerült kelepcébe csalniuk.

A férfi még február elején ment be egy XVIII. kerületi szoláriumba, majd felfeszítette a pénztároló automatát, és ellopta a benne levő pénzt. A kerületi nyomozók a bejelentést követően – a biztonsági kamera felvételei alapján – azonosították az elkövetőt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene – írják a Police.hu oldalán.


Az egyenruhások kiderítették, hogy a 29 éves vecsési O. Norbert gumiabroncsokat hirdetett meg eladásra, ezért megbeszéltek vele egy találkozót egy IX. kerületi parkolóban, ahol lecsaptak rá.

Pár nappal később információ merült fel, hogy a férfi újabb hasonló jellegű bűncselekményt követett el. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy O. Norbert összesen négyszer szoláriumnál és egyszer autómosónál feszítette fel a pénzes automatát, amelyekből közel 260 ezer forintot lopott el. A férfi a bűncselekményeket 2019. december 14. és 2020. február 10. között követte el Budapest III., XIV. és XVIII. kerületében.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Megállítaná a börtönbizniszt a kormány

  Megállítaná a börtönbizniszt a kormány

  A kormány célja, hogy megállítsa a börtönbizniszt, amely mára több milliárdos iparággá vált – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter az Országgyűlésben a börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatos törvényjavaslat általános vitájában.

 • Ma kiderül lesz-e BKV-sztrájk

  Ma kiderül lesz-e BKV-sztrájk

  Sokadjára ül ma össze a BKV cégvezetése és az Egységes Közlekedési Szakszervezet, hogy döntsenek a cégnél dolgozók fizetésemeléséről.

 • Felszámolják az illegális hulladéklerakókat

  Felszámolják az illegális hulladéklerakókat

  Július 1-jétől életbe lép a klíma- és természetvédelmi akcióterv első pontja, megkezdik az illegális hulladéklerakók felszámolását. Az utak melletti árkokat, a vasútvonalak környékét is kötelező lesz megtisztítani, összegyűjtik az erdők, szántóföldek, települések szélére kihordott hulladékkupacokat is – számolt be Schanda Tamás az M1-en.

 • Gyurcsánynak sikerült szétverni az MSZP

  Gyurcsánynak sikerült szétverni az MSZP

  Kiss László, Óbuda, illetve Szaniszló Sándor Pestszentlőrinc szocialista polgármestere is elhagyja az MSZP-t és jövőhéten csatlakozik a Gyurcsány-párthoz – írja az Index.