EUR: 352,98 Ft
CHF: 334,12 Ft
2020. április 10., péntek
Zsolt

Belföld

Furcsa játékok

Olvastam egy egészen elképesztő – rendkívül színvonalas – írást a Prizma blogon a Blogstaron, amelyben a szerző bemutatja az oroszországi Novoszibirszk játékboltjában kapható, babaruhába öltöztetett transzvesztita kisfiút…

Egészen elképesztő! Heteroszexuálisként, apaként a kezdeti döbbenetet felváltja a gondolkodás, aminek végén felmerül a nagy kérdés: mehetek-e még játékboltba a kisfiammal? Ebben a hatalmas és elmebeteg transzgenderőrületben mikor jutunk el oda, hogy a játékboltok kirakatainál befogjuk a gyerek szemét, holott ezek a boltok elméletileg pont értük vannak, hogy a megcsodált hőseiket megvásárolhassuk nekik, hogy beleéljék magukat, hogy szerepjátékok részesei lehessenek.


Még akkor is, ha manapság már A Mancs őrjárat a divat, és sehol nem találsz egy Toldi Miklós-figurát. De a kutyahősök még mindig ezerrel jobbak, mint ezek a perverz torzszülemények.

Milyen világot tár ez elénk? Milyen jövőképet fest a rendkívül értelmes, a világot szivacsként magába szívó óvodásnak?

Milyen „fókuszcsoportos” felmérés előzte meg ennek a korcsnak a piacra dobását? Egyes aberrált vadbarmok eszementségeit milyen alapon merészelik ránk kényszeríteni? Hol a határ? Van-e határ?

Nos, köszönet a Prizma blog szerzőjének a „Megérkezett a transzgender baba a játékboltokba” című parádés írásáért. Figyelmeztet, óv. De vajon képes-e megállítani ezt a megfékezhetetlennek tűnő hullámot?

Merem remélni, hogy igen…

Kapcsolódó Cikkek